Fortællekurser

Mange steder i landet er der mulighed for at dygtiggøre sig som fortæller.

Fortællere i Østjylland afholder workshops to gange årligt og det vil kunne læses under Workshops

Du kan også se under fortælleværksted Fortælleværksted – (fortaellereiostjylland.dk)

Der holdes kurser rundt om i landet. Blandt andet kan nævnes:

Kursus i livsfortælling 6.-8. oktober 2023 på Samsø. Underviser Lena Bjørn

Livshistorier – fortæl historier fra dit liv

Kom i gang med at fortælle historier fra dit liv. Historier der gerne vil fortælles. Historier som banker på, fordi de er sjove, mærkelige, sørgelige eller fyldt med glæde. Historien om din bedste kammerat, om en elsket hund eller en ditto tante, eller om dengang alt ændrede sig på et splitsekund.

At fortælle og lytte til hinandens historier skaber nærvær og styrker relationen mellem mennesker, og det er der god brug for i en tid, hvor meget går hurtigt og flimrer forbi. Måske tænker du – jeg kan ikke rigtig huske noget – men det kommer du til – det vil jeg love dig. – stille og roligt dukker minderne frem.

Du kan have forskellige formål. Måske vil du gerne være god til at fortælle for dine børnebørn, måske vil du gerne stille dig op og fortælle i en forening, eller andre steder hvor du er aktiv.

Se mere på : www.samsoeaftenskole.dk

Lena Bjørn

Fortælleakademiet som holder til huse på Højskolen Mors

NORDISK FORTÆLLESEMINAR – Forkæl dig selv med 1 uges sommerkursus i godt selskab. Det er en dejlig uge, hvor kursister og dygtige undervisere fra hele Norden samles om fortællekunsten.  –  Det er sjovt og det er bevægende nordisk.
Seminaret holdes på skift i de nordiske lande. I 2024 er det i Sverige. Flere oplysninger herom senere.