Fortællerkatalog

Scroll ned ad siden og se fortællerne listet op
– eller tryk på navnet i de små billeder for at gå direkte til én bestemt fortæller

Annegrethe Jørgensen

Kontakt:
annegrethejorgensen@gmail.com
30139691

Fortæller for børn og barnlige sjæle. Myter, nye og gamle eventyr, danske og langvejs fra – der er så mange grønne historier. Dem, jeg fortæller, har realisme og mærkelighed nok til at børnene lytter og tager en skefuld magi med sig videre.
Har fortalt på biblioteker og vil gerne fortælle for små og store på skoler. Ind i faglige sammenhænge eller i forløb, hvor børnene måske også selv prøver at fortælle (om fremtiden?).

Anna Grethe Bech

kontakt:
olanje@stofanet.dk
tlf: 42335478

Fortæller folkeeventyr, gyserhistorier, molbohistorier, litterære historier, moderne eventyr, historiske fortællinger og egne skrøner,  For både børn og voksne.
Fortæller også på vestjysk dialekt.

Bjarne Jensen

Kontakt:
mail@bjarne-jensen.dk
Tlf: 61 69 89 96

www.bjarne-jensen.dk

En gang smuglede min mor kaffe. Jeg var kun en lille dreng, men et halvt århundrede senere sidder oplevelsen stadig i mig og giver stof til en god historie. Nogle gange er virkeligheden ikke nok, og så hitter jeg på. Ind i mellem flyder grænsen mellem det selvoplevede, og det jeg digter.

Fortæller i sognegårde, for foreninger, til private arrangementer, indendørs og udendørs – og gerne med et glimt i øjet.

Conny Radza

Kontakt:
conny@connyradza.dk
51525432

www.connyradza.dk

Fortæller indlevende for både børn og voksne. Det kan være egne historier, men graver også ned i den fælles skattekiste af eventyr,  myter og folkesagn,
Har fortalt på biblioteker, caféer, museer, festivaler, højskoler, private arrangementer, skoler, i landskaber, i byrum m.m

Ellen Skov Birk

Kontakt:
esb8230@gmail.com
21742703
Fortæller Ellen Skov Birk/Facebook

Er tidligere lærer og cand.pæd i dansk, nu fortæller for store og små, unge og gamle. Fortæller lange romaner, noveller af jyske digtere og fortæller om deres liv, bibelhistorier, sagaer, folkeeventyr og H.C. Andersen eventyr, barndomserindringer fra 1950’erne.

Else Wellendorf

Kontakt:
elsewellendorf@webspeed.dk
tlf. 29828078

Fortæller lidt af hvert.
Har fortalt i kirke, sognegård, skole og ved festlige lejligheder.

Helle Kappel Kjær

Kontakt: helle.kappel14@gmail.com
Mobilnr: 29726883

Jeg fortæller mest for voksne. Litterære fortællinger af danske, islandske og andre nordiske forfattere. Desuden russiske forfattere, græske myter, eventyr. Jeg kan også levere introduktioner til forfatterne. Det har jeg gjort bl.a i bibliotekssammenhænge.
Ellers har jeg efterhånden fortalt mange forskellige steder.

Ingelise Dalberg-Larsen

kontakt:
ingelisedalberg@gmail.com
Mobil: 50512058

www.ingelisedalberglarsen.wordpress.com

Jeg fortæller mest for voksne. Litterære fortællinger af danske og udenlandske forfattere, egne erindringer, eventyr og sagn.

Inger Lodberg

kontakt:
ingerlodbergs@gmail.com
mobil: 61 78 88 45

http://www.ingerlodberg.dk/

Jeg kommer gerne ud og fortæller i både bittesmå og store forsamlinger og ved festlige lejligheder. Jeg fortæller myter, eventyr, gode noveller og historier og for alle aldre. Jeg kan også synge for til en fællessang.

Kirsten Dyrberg Grønne

kontakt:
kirstendg@gmail.com
tlf.: 42270417

Fortæller eventyr og sagn fra hele verden . Fortæller for både børn og voksne.
Har blandt andet fortalt på biblioteker og sognegårde.

Luna Østergaard

kontakt:
luna.oestergaard@hotmail.com
Tlf. 60225747

Jeg fortæller eventyr og sagn fra hele verden og for både voksne og børn i alle aldre. Jeg har fortalt ved store og små arrangementer og jeg har også erfaring med fortælleløb for børn.

Neel Holm

Kontakt:

neelholm14@gmail.com

29806758

Med min baggrund som skuespiller og underviser fortæller jeg historier til både børn og voksne, så de står skarpt, levende og medrivende for det indre blik og rammer i hjertes dunkle vrå. Jeg fortæller gerne med et glimt i øjet og et tvist af alvor, for en god fortælling rummer ofte både det bedrøvelige og det muntre.
Jeg har en mangeårig erfaring fra bl.a. Den gamle Bys skoletjeneste, biblioteker, kirkearrangementer og fra foreningen Fortællere i Østjylland.

Marlena Porat

kontakt:
marlenaporat@gmail.com
29918190

Jeg fortæller med krop og stemme og taler lige ind i hjertet på mine tilhørere og skaber klare billeder i deres sind.

Jeg fortæller både eventyr, litterære fortællinger og selvkomponerede historie. Jeg kan også skrive en fortælling til en bestemt lejlighed. Fortæller for både børn og voksne

Marlena er formand for Fortællere i Østjylland