Fortælleværksted

Fortælleværkstedet afholdes hos Ingelise Dalberg, da Risskov Bibliotek er optaget. 

Adressen er: Kanehaven 58, Risskov Kontaktperson:Ingelise Dalberg – mobil: 50512058 – mail: ingelisedalberg@gmail.com

“Få værktøjer, der gør dine fortællinger endnu bedre”

Når en historie er god, så husker vi den. Vi ser billederne for os. Vi indlever os i handlingen og mærker følelser og stemninger i vores krop. Ja, det er magisk, som en indre film. Magien kan der skrues på, for der eksisterer konkrete værktøjer, som kan være med til at give fortællinger endnu mere liv, skarphed og sanselighed.

Kom til fortælleværksted og workshop onsdag d. 24 . april 2024, kl. 19-21

Denne gang er temaet:  “Blandede bolsjer”.

Her kan du medbringe en eller 2 fortælleøvelser, som du selv har haft glæde af, og så laver vi forskellige af de øvelser I har med de første 45 min. Har du ingen fortælleøvelser, så kommer du blot uden. Har du en tekst, du gerne vil prøve af, så vil der være tid til det efterfølgende.

Skriv gerne til Ingelise, om du kommer, så vi ved hvor meget kaffe, te og kage, vi skal sørge for. Skriv også gerne, om du vil afprøve en tekst, så vi kan koordinere det.

Fortælleværkstedet afholdes igen hos Ingelise Dalberg, da Risskov Bibliotek er optaget. 

Adressen er: Kanehaven 58, Risskov 

Kontaktperson: Ingelise Dalberg – mobil: 50512058 – mail: ingelisedalberg@gmail.com

I Fortælleværkstedet mødes voksne for at øve sig og blive bedre til at fortælle. Her er plads til både nye og garvede, der kan lide den mundtlige fortællekunst.

Hver gang startes med små inspirationsøvelser og derefter går resten af tiden med at lytte og give hinanden respons på de fortællinger, som man hver især arbejder med. Det foregår i trygge rammer og i god tone. Du er velkommen, hvad enten du kommer med en fortælling, eller kommer for at høre og se, hvad der foregår.

Der er kaffe og kage.

Der er skiftende tovholdere hver gang.