Fortælleværksted

“Få værktøjer, der gør dine fortællinger endnu bedre”

Når en historie er god, så husker vi den. Vi ser billederne for os. Vi indlever os i handlingen og mærker følelser og stemninger i vores krop. Ja, det er magisk, som en indre film. Magien kan der skrues på, for der eksisterer konkrete værktøjer, som kan være med til at give fortællinger endnu mere liv, skarphed og sanselighed.

Kom til fortælleværksted og workshop onsdag d. 15. marts kl. 19-21

i Pavillonen ved Risskov Bibliotek, Fortebakken 1, Risskov 

Fortælleværksted om ”Fortællingers musikalitet”

Inger Lodberg står for den indledende lille workshop til fortælleværksted den 15. marts, som varer 45 minutter. Der bliver en kort intro. Derudover skal vi lave nogle øvelser, der vil udforske vores fortællingers musikalitet i bredeste forstand. Formålet er at pirre nysgerrigheden og udvide din værktøjskasse.

Hav dit fortællings-katalog i baghovedet. Derudover er det en god idé, du medbringer nogle af dine fortællinger, gerne på print, så du kan plukke nogle sætninger ud, du enten elsker eller er udfordret af. 

Meld tilbage til Marlena marlenaporat@gmail.com eller på mobilnummer 29918190, om I kommer eller ej, så bestyrelsen ved, hvor meget kaffe og kage, der skal laves.. Har I en historie, I gerne vil have feedback på, så skriv gerne det, hvis I ved det, inden I kommer

Vi håber at se mange af jer og nyde fortællinger og samvær.

Workshoppen er gratis for medlemmer

FORTÆLLEVÆRKSTEDET i pavillonen på Risskov Bibliotek, Fortebakken 1, 8240 Risskov – onsdage 19 – 21

I Fortælleværkstedet mødes voksne for at øve sig og blive bedre til at fortælle. Her er plads til både nye og garvede, der kan lide den mundtlige fortællekunst.

Hver gang startes med små inspirationsøvelser og derefter går resten af tiden med at lytte og give hinanden respons på de fortællinger, som man hver især arbejder med. Det foregår i trygge rammer og i god tone. Du er velkommen, hvad enten du kommer med en fortælling, eller kommer for at høre og se, hvad der foregår.

Der er kaffe og kage.

Der er skiftende tovholdere hver gang.

Skriv venligst til tovholder, om du kommer. Har du en historie med, så skriv cirka hvor lang den er.

Bemærk at fortælleværkstedet i 2022 er flyttet fra Åbyhøj Bibliotek til Risskov bibliotek.